Практичні заняття на виробництві - це важлива складова навчального процесу, яка передбачає безпосередню взаємодію студентів із виробничими об’єктами та технологічними процесами, і дає можливість студентам отримати практичні навички роботи та поглибити теоретичні знання, отримані у закладі вищої освіти.
Студенти 2 курсу спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" 20 жовтня 2023 року були присутні на тренінгу, організованому кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи у співпраці з рестораном "Gusto". Тренінг провів шеф-кухар Юрій Кузнєцов у межах дисципліни "Етнічні кухні", тема "Особливості приготування страв у французькій і китайській кухнях".
Варто підкреслити, що серед студентів та викладачів інтерес до занять на виробництві дуже високий, тому заздалегідь проанонсований захід, також відвідали і студенти інших курсів, які планують долучитись до наукового гуртка "Туризм і гостинність" разом з керівником гуртка - Маргаритою Яковишиною.
Отримані знання від професіоналів ресторанної справи і гуру кулінарії - це найкращий досвід, який дозволяє не тільки зрозуміти організацію роботи на кухні і технологію приготування страв, а й продегустувати готову страву.
Дякуємо керівництву і персоналу ресторану "Gusto" за організацію тренінгу, дегустацію страв, вивчення основних соусів французької і китайської кухонь, постійну активну співпрацю з кафедрою НУВГП.
Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.
Доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи
Оксана Конарівська