Previous Next

Практичні заняття на виробництві для студентів спец. Готельно-ресторанна справа

Практичні заняття на виробництві - це важлива складова навчального процесу, яка передбачає безпосередню взаємодію студентів із виробничими об’єктами та технологічними процесами, і дає можливість студентам отримати практичні навички роботи та поглибити теоретичні знання, отримані у закладі вищої освіти.

Студенти 2 курсу спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" 20 жовтня 2023 року були присутні на тренінгу, організованому кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи у співпраці з рестораном "Gusto". Тренінг провів шеф-кухар Юрій Кузнєцов у межах дисципліни "Етнічні кухні", тема "Особливості приготування страв у французькій і китайській кухнях".

Варто підкреслити, що серед студентів та викладачів інтерес до занять на виробництві дуже високий, тому заздалегідь проанонсований захід, також відвідали і студенти інших курсів, які планують долучитись до наукового гуртка "Туризм і гостинність" разом з керівником гуртка - Маргаритою Яковишиною.

Отримані знання від професіоналів ресторанної справи і гуру кулінарії - це найкращий досвід, який дозволяє не тільки зрозуміти організацію роботи на кухні і технологію приготування страв, а й продегустувати готову страву.

Дякуємо керівництву і персоналу ресторану "Gusto" за організацію тренінгу, дегустацію страв, вивчення основних соусів французької і китайської кухонь, постійну активну співпрацю з кафедрою НУВГП.

Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.

Доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи
Оксана Конарівська

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування