Практична підготовка студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Студенти спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм" набувають практичних навичок на підприємствами ресторанного господарства.

08 грудня 2022 р. студенти третього курсу спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" і 242 "Туризм" у межах освітньої компоненти "Ресторанна справа" відвідали один з найкращих закладів Рівного - ресторан-пивоварню "Броварня на Грушевського". Ознайомлення із закладом нам люб'язно провела менеджер-управитель ресторану і зовнішнішній стейкхолдер ОПП 241 "Готельно-ресторанна справа" Сенянська Юлія Сергіївна. Студенти отримали практичні знання з таких питань:

1. Характеристика ресторанного закладу.

2. Технологія виготовлення крафтового пива, бренди, культура споживання.

3. Менеджмент: функції і обов'язки менеджера ресторанного закладу, проблеми, які виникають в період воєнного стану і шляхи їх вирішення.

Найбільший інтерес проявили студенти до технології виробництва крафтового пива.

Ресторан-пивоварня пропонує своїм гостям сім видів крафтового пива торгової марки «Shvas Beer». Пиво вариться на власній пивоварні з чеського й українського добірного хмелю. Воно включає: класичне, світле та насичене темне, інші сорти та дегустаційний сет. В меню європейські страви, приготовані на відкритому вогні в печі хоспер. Фірмові частування – стейки з м'яса й риби, ковбаски-гриль.

Дякуємо власнику, менеджеру-управителю, технологу і шеф-кухарю ресторанного закладу за цікавий екскурс і отримані практичні знання. Також, дякуємо за святову атмосферу, організовані дегустації напоїв і страв, високий професіоналізм і справжню українську гостинність.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування