16 лютого 2023 р. у межах практичної підготовки студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» відбулась зустріч з практиками ресторанного бізнесу в ресторані Gusto.
Шеф-кхар ресторану Gusto, що знаходиться за адресою: проспект Миру, 10, Рівне, - Юрій Кузнєцов для студентів прочитав лекцію на тему: «Винний та гастрономічний туризм як важливий потенціал розвитку економіки регіону».
Проблематику винного і гастрономічного туризму розглянуто на конкретних прикладах, що стосувались технології виробництва вин, класифікації вин, характеристики популярних брендів вин, технологія складання винних карт, організації і культури обслуговування споживачів напоями, характеристика винного посуду і їх брендів, основних правил подачі і презентації вин відвідувачам в ресторані, організації продажу вин тощо.
Ми вдячні власникам, адміністрації і персоналу ресторану Gusto за співпрацю і практичні навички для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 та «Туризм» спеціальності 242.
Більше фото на сторінці кафедри в соціальних мережах.
доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи, к.е.н.
Оксана Конарівська