Previous Next

Практична підготовка на базі готельно-розважального комплексу Хутір

Готельно-ресторанний бізнес в регіоні є важливою складовою сфери послуг, що пов'язана з господарською діяльністю спеціалізованих підприємств, які пропонують своїм відвідувачам послуги з розміщення, харчування та розваги.

У сучасних умовах невизначеності зовнішнього середовища дуже важливо вивчити на практиці, як здійснюється діяльність таких підприємств, як вони адаптовуються до викликів і як планують майбутню діяльність.

Адміністрація і персонал готельно-розважального спортивного комплексу “Хутір” ефективно працює на ринку і пропонує своїм гостям великий спектр послуг за демократичними цінами. Також, вони відкриті до співпраці з Національним університетом водного господарства і надавати студентам спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" і 242 "Туризм" базу для практичної підготовки. Наше перше знайомство з готельно-ресторанним господарством ГРС комплексу "Хутір" провів 10.03.2023 р. адміністратор закладу - пан Валерій. Він розповів про структуру і діяльність всіх складових комплексу.

"Хутір" - це готель, який знаходиться у с. Велика Омеляна, вулиця Дубенська, 11-Б. Розміщення пропонується в затишних номерах різних категорій, які оснащені всіма зручностями. У кожному з них є кондиціонер, шафа для одягу, телевізор, письмовий стіл зі стільцями.

До послуг проживаючих: міні-гольф, боулінг, сауна, басейн, теніс, ресторан, альтанки та багато інших додаткових послуг.

Всі номери готелю виконані в різних дизайнерських стилях та оснащені всім необхідним для комфортного проживання. У зоні готелю розміщується ресторан, в якому подаються страви від шеф-кухаря української та європейської кухонь.

У Готелі «Хутір» передбачені послуги для маленьких дітей. Вони зможуть гарно провести час, граючи у боулінг, міні-гольф, теніс, відвідавши караоке чи поплавати у басейні.

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює велику вдячність власникам і адміністрації ГРС комплексу "Хутір" за можливість отримувати практичний досвід безпосередньо у закладі готельно-ресторанної справи.

Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.

 

Оксана Конарівська,
доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування