Previous Next

Практична підготовка на базі Full House Hotel & Capsule Hostel

7 лютого 2023 року адміністрація готелю та капсульного хостелу «Full House» у місті Рівне надала можливість студентам першого та другого курсів спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» ознайомитись з особливостями ведення готельного бізнесу в сучасних умовах.

Адміністратор готелю «Full House Hotel & Capsule Hostel» познайомив студентів із матеріально-технічною базою готелю, технологію обслуговування гостей, структурою управління готелем, правилами користування в готелі для гостей і відвідувачів, процедурою бронювання і поселення, завантаженістю закладу у різні періоди, внутрішньою документацією, додатковими послугами тощо.

Адміністратор Дмитро розповів, що на даний час хостел заповнений на 40%, проте, упродовж перших трьох місяців повномасштабної війни в Україні, «Full House» поселив велику кількість гостей, які прибували до Рівного з регіонів, де тривали активні бойові дії.

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і студенти висловлюємо велику вдячність власникам і адміністрації готелю за надану можливість вивчати діяльність закладів гостинності у місті і отриманий практичний досвід. Дякуємо адміністратору Дмитру за цікавий екскурс і отримані практичні знання. Сподіваємося на подальшу співпрацю з кафедрою туризму та ГРС НУВГП.

Більше фото можна переглянути на сторінці кафедри у соціальних мережах

 

Доцентка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, к.е.н.,
Оксана Конарівська

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування