Previous Next

Поточні кроки реалізації проекту AFISHE були представлені учасникам освітнього процесу

Зацікавленість представників університету у грантовій роботі є важливим аспектом для розвитку науки, досліджень та підвищення рейтингу закладу вищої освіти.

З цією метою, в якості успішного прикладу участі працівників НУВГП у міжнародній грантовій діяльності, були представлені наявні результати та перспективні завдання в межах реалізації проекту AFISHE.

Це відбулось 04 січня 2024 р. в конференцзалі головного корпусу НУВГП у рамках презентації "З досвіду реалізації міжнародних грантових проектів в НУВГП".

Завідувачка Сектору грантової роботи Алла Кучерова продемонструвала структуровані та інформативні аспекти розробки магістерської програми за спеціальністю Водні біоресурси, що закладено в завданнях проекту AFISHE, проаналізувала вже реалізовані активності, окреслила наступні кроки та елементи відповідно цілей проекту.

Присутні на заході викладачі, аспіранти та студенти НУВГП проявили зацікавленість до наданої інформації, що в перспективі може постприяти розвитку грантової культури в університеті та підвищити зацікавленість учасників освітнього процесу у міжнародній грантовій діяльності.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування