Previous Next

Поточне засідання робочої групи грантового проекту

6 жовтня 2023 р. відбулася зустріч робочої групи проєкту AFISHE «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології», на якій обговорювали поточні питання виконання проєкту.

Керівник проєкту від НУВГП Юлія Гроховська розповіла про виконану роботу і плани на майбутнє. Зокрема, наступний етап – виконання пакету робіт, за який відповідальний наш університет, що стосується розвитку людських ресурсів і призначений для навчання викладачів та персоналу. Організація тренінгів в університетах ЄС – одне з основних завдань проєкту AFISHE. Навчання за обраними модулями проекту планується провести у березні 2024 р. у трьох європейських університетах: Університет в Дубровнику (Хорватія), Університет Порту (Португалія) та Словацький сільськогосподарський університет у Нітрі.

Директор ННІАЗ Алла Прищепа уточнила список модулів і науково-педагогічних працівників, які планують пройти тренінги в університетах ЄС, повідомила про проведені зустрічі зі стейкхолдерами освітнього процесу при підготовці фахівців за даним напрямком.

Завідувач сектору грантової роботи Алла Кучерова повідомила про результати завершення офіційного погодження документальної частини проекту та успішне завершення процесу державної реєстрації грантового проєкту.

Професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ Ольга Бєдункова прозвітувала про виконання плану комунікацій та поширення інформації за перше півріччя реалізації проекту та представила наступні заплановані події поширення інформації про проєкт для наукової аудиторії та у ЗМІ.

Завідувач кафедри водних біоресурсів Тетяна Полтавченко розповіла про процес затвердження оновленої ОПП, яка вже розміщена на сайті НУВГП для обговорення і рецензій зовнішніх стейкхолдерів продовж поточного місяця, окреслила питання, пов'язані з наявним та перспективним набором контингенту студентів.

Професор кафедри водних біоресурсів Сергій Кононцев ознайомив зі станом підготовки приміщення та організації закупівлі обладнання для лабораторії аквакультури, проведення тендеру.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування