Початок практичної підготовки здобувачів ВО за спеціальностями "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа"

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи 31 січня 2022 року розпочалась практична підготовка здобувачів вищої освіти.

У зв'язку із встановленням червоного рівня епідемічної небезпеки та запровадженням відповідних карантинних обмежень на території Рівненської області та ряду інших регіонів України, практична підготовка відбуватиметься дистанційно. З метою набуття практичних навичок, необхідних майбутнім фахівцям туристичної сфери, студентам усіх курсів було видано індивідуальне завдання, яке вони можуть виконати, перебуваючи за основним місцем проживання та використовуючи місцеві туристичні ресурси та підприємства готельно-ресторанної індустрії.

Для студентів 1-2 курсів індивідуальне завдання представила директор туристичного клубу "Азимут" Наталія Шевчук. Студенти 3 курсу починають писати курсову роботу, а 4-5 курсів працюватимуть над підготовкою публікацій, які будуть представляти на студентській науковій конференції.

Викладачі кафедри доценти Сергій Коротун, Оксана Конарівська, Катерина Громаченко, Олександр Гарнага та старший викладач Маргарита Яковишина пояснили особливості та вимоги до оформлення результатів практичної підготовки та будуть здійснювати подальшу консультацію під час практичної підготовки. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП підготовлена до викликів пандемії та дистанційного навчання.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування