Previous Next

Перший тиждень стажування науковців в Університеті Дубровніка, Хорватія

З 24 лютого 2024  року директор ННІ АЗ Алла Прищепа, завідувач кафедри водних біоресурсів Тетяна Полтавчанко, доцент кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С. Т. Вознюка Тетяна Солодка, професор кафедри менеджменту та публічного врядування Людмила Безтелесна та доцент кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу Владислав Солодкий проходять міжнародне стажування в Університеті Дубровніка

в рамках проекту ERASMUS+ AFISHE - "Розвиток освіти в аквакультурі та рибного господарства заради зеленої угоди в Вірменії та Україні: від освіти. Хорватія. Цікавим та пізнавальним був перший тиждень стажування науковців. 

в Університеті Дубровніка. Відбулися зустрічі із міжнародними командами та координаторами проекту: науковцями Сумського НАУ, Університету Дубровніка, Національного аграрного університету Вірменії та Міжнародного науково-освітнього центру Національної академії Вірменії. Тетяна Доброславич, координатор проекту в Хорватії, привітала гостей  та ознайомила із програмою стажування, представила тюторів навчальних модулів. Ознайомилися із роботою кафедр та симуляційних центрів. Лабораторій університету. Учасники мали змогу представити себе, заклад який вони представляють та обговорити наукові напрями та інтереси.

Відбулася офіційна зустріч учасників проекту із адміністрацією Університета Дубровніка Під час офіційної частини зустрічі гостей гостинно приймав проф. Небойша Стойчич - проректор з бізнесу; доц. Професор. Маріяна Печаревич - віце-ректор з міжнародних відносин і науки та доц. Професор. Sanja Žaja Vrbica - проректор з навчальних програм та студентського університету Дубровника, яка зосередилася на перспективах подальшого розвитку проекту AFISHE.

Відвідали  лабораторії реставрації та реконструкції матеріальної культурно-історичної спадщини та інші об'єкти археології Університету Дубровника, студентський Радіомедіацентр та ознайомилися з роботою Лабораторії-студії зі створення медіапродуктів як розважального, так і науково-популярного контенту.

Відвідати Лабораторію марикультури Дубровника та ознайомитися з технологією вирощування молюсків, зокрема устриць та мідій. Під час візиту до Лабораторії виробничого центру Круно Боначич презентували свої окремі підрозділи для розведення устриць, що передбачає реалізацію повного циклу від отримання молодої риби до продажу товарних партій на світових ринках.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування