Previous Next

Перші результати участі ННІАЗ в українсько-вірменському проєкті

Представники навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою впродовж трьох днів працювали на стартовій зустрічі в межах українсько-вірменського проєкту зі створення магістерських програм з аквакультури та рибальства ERASMUS+ AFISHE

Впродовж 25-27 січня 2023 року у рамках проєкту ERASMUS+ AFISHE відбувалась стартова зустріч учасників  проєкту на тему «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства у Вірменії та Україні: ВІД ОСВІТИ ДО ЕКОЛОГІЇ». Це була насичена та плідна робота. Отримані перші результати співпраці з представниками європейських та українських закладів вищої освіти за сприяння Міжнародного науково-освітнього центру Національної академії наук Республіки Вірменії.

У ході зустрічі було обговорено багато важливих питань щодо реалізації проєкту. Йшлося про розробку навчальні програми та модулів з аквакультури та рибальства для ступіні магістра відповідно до Болонського процесу; розвиток людських ресурсів, інфраструктури та потенціалу; плани поширення інформації про хід реалізації проєкту; розширення зв’язків між закладами вищої освіти та стейкхолдерами для сприяння навчання та перепідготовки спеціалістів у галузі рибництва та аквакультури. У процесі спілкування представників Вірменії, України та Португалії відмічалась важливість підтримання концепції «від освіти до екології», що є основою реалізації проєкту AFISHE.

Робоча група Національного університету водного господарства та природокористування, яку представляли на зустрічі професор Юлія Гроховська, професор Сергій Коноцев, директор ННІАЗ, професор Алла Прищепа, завідувач грантового відділу НУВГП Алла Кучерова, професор Ольга Бєдункова та завідувач кафедри водних біоресурсів Тетяна Полтавченко щиро вдячна організаторам за отриманий досвід та набуття нових підходів до планування реалізації міжнародного проєкту в галузі рибництва та аквакультури.

Маємо надію і віру в подальшу плідну співпрацю всіх учасників проєкту, розвиток взаємодії між бізнесом і наукою та посилення зв’язків між Україною та Арменією!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування