Previous Next

Ознайомлення з транскордонним грантовим проєктом

16 грудня 2022 року у конференц-залі 1-го корпусу НУВГП відбувся семінар-ознайомлення з конкурсами Програми ЄС Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027.

Захід був організований за сприяння роботи грантового відділу НУВГП, на якому зібрались представники викладачів, студентів і структурних підрозділів нашого університету.

До заходу долучились і представники ННІАЗ, з метою ознайомлення з особливостями реалізації транскордонних грантових проєктів.

Семінар проводив експерт Представництва Програми у Львові Василь Хім’як.

Робота семінару, який відкрила проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків професор Наталія Савіна, видалась доволі насиченою та інформативною.

У ході презентації усі присутні мали змогу дізнатись формальні організаційні питання щодо змісту, цілей та очікуваних результатів Програми ЄС Interreg NEXT.
У ході дискусії були оговорені умови участі в конкурсі та ряд важливих питань, що стосуються вибору теми проєкту, представлення його актуальності, формування кошторису тощо.

Найбільш цікавою частиною семінару став формат кейс-стаді, коли на реальному прикладі обраної теми розглядались різні моменти проходження етапів подання заявки до участі в Конкурсі.
На думку організаторів семінару, фахівці нашого університету мають всі шанси стати успішними переможцями конкурсу та реалізаторами актуальних проєктів. 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування