Ознайомлення з "Антикорупційною програмою НУВГП"

03.02.2022 р. відбулось розширене засідання кафедр Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою у якому взяли участь працівники кафедр: агрохімії, ґрунтознавства та землеробства; водних біоресурсів; туризму та готельно-ресторанної справи.

На порядку денному розглядалось питання про інформування викладачів кафедр ННІАЗ щодо «Антикорупційної програми Національного університету водного господарства та природокористування», метою якої є забезпечення функціонування ефективної системи запобігання та протидії корупції, відповідності діяльності університету вимогам антикорупційного законодавства з урахуванням кращих світових практик та передових практик закладів вищої освіти України.

Роз’яснення щодо положень нової редакції провів начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Захарець Анатолій Леонідович, зокрема обговоренню підлягали такі ключові положення:

  • права та обов’язки всіх суб’єктів системи запобігання корупції в університеті, визначені заборонені корупційні практики, відпрацьований механізм ідентифікації і перегляду корупційних ризиків, проведення просвітницьких заходів та заходів запобігання корупційних проявів;
  • питання пов’язані з перевіркою повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, правами та гарантіями захисту викривачів корупції, а також відповідальністю за порушення положень програми.

Начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Анатолій Захарець закликав викладачів, студентів, працівників адміністративного персоналу університету, представників громадських структур до процесу контролю за станом виконання вимог «Антикорупційної програми» та її удосконалення. Також, він наголосив на тому, що кожен викладач особистим прикладом етичної поведінки має сприяти формуванню у працівників і здобувачів освітніх послуг НУВГП нульову толерантність до корупції, що є основою ділової культури, повсякденної ділової практики та ділової репутації університету.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування