Previous Next

Обговорили розділ Екологічна безпека Плану відновлення України

6 жовтня 2022 року директор ННІ АЗ  Прищепа А.М. взяла участь в обговоренні  змін до проєкту розділу «Екологічна безпека», як член робочої групи «Екологічна безпека» при Національній раді з відновлення України.

У робочій групі «Екологічна безпека» беруть участь близько 80 представників наукових установ,  громадських організацій, органів державної та виконавчої влади. Секретарем робочої групи обрано радника міністра екології та природних ресурсів Тетяну Тимочко, яка модерує роботу групи.

 Національна рада з відновлення України була сформована у квітні 2022 року.

Основні завдання Ради: розроблення плану заходів з післявоєнного відновлення та розвитку України; визначення та напрацювання пропозицій щодо пріоритетних реформ, реалізація яких є необхідними у воєнний і післявоєнний періоди; підготовка стратегічних ініціатив, проектів нормативно-правових актів, прийняття і реалізація яких є необхідними для ефективної роботи та відновлення України у воєнний і післявоєнний періоди.

Національна рада з відновлення України від наслідків війни відповідно до Указу Президента від 21 квітня 2022 року № 266/2022 в рамках 24 робочих груп розробила план заходів з післявоєнного відновлення та розвитку України, перелік пропозицій щодо пріоритетних реформ та стратегічних ініціатив, проектів нормативно-правових актів, прийняття і реалізація яких є необхідними для ефективної роботи та відновлення України у воєнний і післявоєнний періоди.

З проектом плану відновлення Матеріали робочої групи Екологічна безпека можна ознайомитися за посиланням.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування