Previous Next

Обговорили про перспективи розвитку навчальної дисципліни «Екологія» для неекологічних спеціальностей НУВГП

5 червня 2023 року у конференц-залі НУВГП відбулося робоча нарада з питання перспективи розвитку навчальної дисципліни «Екологія» для неекологічних спеціальностей НУВГП.

У роботі взяли участь ректор Віктор Мошинський, проректор Валерій Сорока, секретар науково-методичної ради Тамара Костюкова, директор ННІ АЗ Алла Прищепа , Завідувач кафедрою екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства Микола Клименко,  професор цієї кафедри Олена Ліхо та члени науково-методичної ради Анатолій Білецький, Олександр Ткачук. Олена Ліхо представила доповідь про основні особливості викладання навчальної дисципліни «Екологія» для неекологічних спеціальностей університету. Поділилася  досвідом застосування інтерактивних методів навчання.

Учасники наради відзначили значну роль цієї дисципліни у підготовці фахівців різних напрямів, та формування компетенцій в галузі екологія. Висловили думку, що екологічні знання котрі надає навчальна дисципліна на першому курсі повинні бути розвинуті на старших курсах через розгляд екологічних питань як у фахових компонентах, так і у вибіркових дисциплінах. Всі одностайно відмітили високий рівень викладання цієї навчальної дисципліни та різнопланове навчально-методичне  забезпечення. Відзначили значну роль наукових досліджень кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства та використання їх у навчальному процесі.

НУВГП є екологічно-відповідальним університетом, про що зазначено у місії та візії університету.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування