Previous Next

Обговорення проєкту ОПП Водні біоресурси та аквакультура

30.05.2024 р. на засіданні кафедри водних біоресурсів ННІАЗ у змішаному форматі відбулося обговорення освітньо-професійної програми "Водні біоресурси та аквакультура" зі здобувачами першого рівня вищої освіти ступеня "бакалавр", яка має вступити в дію 1.09.2024 р.

Зустріч модерували завідувачка кафедри водних біоресурсів ННІАЗ к.вет.н. доцент Полтавченко Т.В., гарант освітньої програми, к.с.-г.н., доцент кафедри водних біоресурсів Петрук А.М., до якої були долучені члени робочої групи з розроблення ОПП та здобувачі вищої освіти спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура".

У вітальному слові виступила завідувачка кафедри водних біоресурсів ННІАЗ доцент Полтавченко Т.В., надала загальну інформацію щодо завдання та мети ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" і зупинилася на особливостях інтегрованих складових програми, а саме загальних та фахових компетентностях спеціальності.

Учасникам було презентовано проєкт «Навчального плану» бакалаврського рівня та ОПП для здобувачів 2024 року вступу, акцентуючи увагу на освітніх траєкторіях при вільному виборі дисциплін, яких запропоновано три: блок 1 «Перспективні напрями використання водного середовища та вирощування об’єктів аквакультури»; блок 2 «Альтернативні напрями розвитку сфери бізнесу та рекреації (реабілітації) в аквакультурі»; блок 3 «Військова підготовка. Серед учасників жвавий інтерес викликали дисципліни вільного вибору. Здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді на всі уточнюючі питання.

Динамічна атмосфера, в якій відбулась зустріч свідчить про високий інтерес до нової програми та готовність до її впровадження.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування