Previous Next

Обговорення освітньої програми Водні біоресурси зі здобувачами

На кафедрі водних біоресурсів  відбувся круглий стіл "Обговорення освітньо-професійної програми "Водні біоресурси та аквакультура" зі здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр".
Круглий стіл відбувся 22 червня 2022 р., де разом із групою науково-педагогічного персоналу брали участь студенти академічних груп ВБА-11, ВБА-21, ВБА-31, ВБА-41, які навчаються за спеціальністю 207 "Водні біоресурси та аквакультура".
У вітальному слові виступила завідувачка кафедри водних біоресурсів ННІАЗ доцент Полтавченко Т.В., яка надала загальну інформацію щодо завдання та мети ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" і зупинилася на особливостях  інтегрованих складових програми, а саме загальних та фахових компетентностях спеціальності.
Більш детальне роз'яснення та відповіді на запитання учасників заходу надала гарант ОПП к.с.-г.н., доцент кафедри водних біоресурсів Петрук А.М. Вона акцентувала увагу на ресурсному забезпеченні реалізації програми, переліку компонентів ОПП та їх логічній послідовності, вибіркових компонентах.
Найбільшу зацікавленість учасники проявили до питання придатності випускників спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура" до можливостей працевлаштування, а саме, яку професійну роботу здатний виконувати фахівець із вище наведеної спеціальності відповідно до класифікатора професій ДК 003:2010 та ISCO - 08.
Щодо питання міжнародної академічної мобільності надала інформацію викладач кафедри, асистент Парфенюк Ілона Олександрівна, яка на даний час реалізує програму академічної мобільності у Німеччині, м. Берлін.
Наступну зустріч учасники заходу домовилися провести за участі зовнішних стейкхолдерів  ОПП.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування