Previous Next

Обговорення ОПП зі здобувачами вищої освіти

У середу 26 квітня 2023 року відбулася зустріч здобувачів ВО спеціальностей 101 «Екологія», 201 «Агрономія» з групами забезпечення ОПП «Екологія», ОПП «Технології захисту навколишнього середовища» освітнього рівня "бакалавр".

Було обговорено ряд питань, щодо якості забезпечення освітнього процесу, викладання освітніх компонентів. Представлені результати опитування здобувачів першого рівня ВО, та озвучені прийняті рішення за результатами опитування.  

У ході зустрічі, науково-педагогічним персоналом, задіянийм у реалізації освітніх програм, що становлять групу їх розробників та забазпечення, донесли до здобувачів інформацію про процес оновлення ОПП за цими спеціальностями та звернулись дл студентів із наданням пропозицій для наступного їх врахування при перегляді ОП. 

Надані пропозиції та сумісна аналітика сучасного розвитку спеціальностей дозволили окреслити оновлені риси фокусування освітньо-професійних програм. Зокрема, було зауважено на необхідності формування фахівців, які будуть здатні  займатися питаннями відновлення та охорони навколишнього середовища в післявоєнних період, згідно нових екологічних стандартів і секторальних викликів, застосовувати новітні технології захисту навколишнього середовища з урахуванням технологій повного циклу (від проектування продукту до його використання і вторинної переробки або захоронення), запровадження нових моніторингових систем і впровадження екологічних практик в сектори економіки. 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування