Обговорення фокусу ОПП (бакалавр) на кафедрі водних біоресурсів

12 квітня відбулося обговорення на засіданні кафедри групою забезпечення питання підготовки бакалаврів, та освітньої професійної програми спеціальності 207  «Водні біоресурси та аквакультура» для здобувачів першого, освітнього рівня вищої освіти.

До обговорення долучилися члени групи забезпечення та НПП кафедри професори кафедри водних біоресурсів Сондак В.В, Гриб Й.В., Кононцев С.В., Гроховська Ю.Р. завідувачка кафедри водних біоресурсів доцент Полтавченко Т.В. Гарант освітньо  - професійної  програми першого рівня вищої освіти  спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» (бакалавр,) доцент Петрук А.М.  ознайомила з ідеями унікальності програми та основного фокусу програми. 

У підсумку, учасники засідання узгодили план дій щодо подальшої модернізації освітньо-професійної програми та затвердили низку заходів для підвищення її конкурентоспроможності на ринку освітніх послуг. Засідання завершилося обговоренням майбутніх перспектив розвитку кафедри та планів на наступний навчальний рік, з урахуванням внесених пропозицій та зауважень.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування