Новини науково-методичної ради з якості інституту агроекології та землеустрою

21 червня 2022 року відбулося чергове засідання науково-методичної ради з якості ННІ АЗ, де були підведені підсумки роботи 2021-2022 н.р., обговорені завдання на новий 2022-2023 н.р.

Детально розглянули стан науково-методичного забезпечення ОП здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти, за результатами обговоренні прийняли рішення до 1 вересня провести моніторинг забезпеченості   силабусами, методичними вказівками, конспектами лекцій ОП інституту та наповнення навчальної платформи. Звернути увагу кафедрам на виконання запланованого видання методичних вказівок за  другий семестр 2022 навчального року.

Гарант ОПН Агрономія для здобувачів третього рівня вищої освіти доктор філософії за спеціальністю 201 «Агрономія» д.с.-г.н., професор Клименко Микола ознайомив членів ради з підсумками акредитації ОНП «Агрономія» для здобувачів третього рівня вищої освіти доктор філософії за спеціальністю 201 «Агрономія». Звернув увагу на рекомендації експертної групи та галузевих експертів національного агентства. За результатами обговорення прийняли рішення про удосконалення підготовки докторів філософії з врахуванням рекомендацій національного агентства.

Розглянули  та затвердили ряд  методичних вказівок, силабусів, посібників, підручників та практикумів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування