Previous Next

Нові угоди кафедри водних біоресурсів

9 вересня 2024 року співробітники кафедри водних біоресурсів НУВГП (завідувачка кафедри водних біоресурсів Полтавченко Т.В та доцент кафедри водних біоресурсів Петрук А.М.) уклали важливу угоду про співпрацю з Рівненською регіональною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Ця угода є ключовим кроком для підвищення рівня підготовки студентів у сфері водних біоресурсів та забезпечення практичного застосування отриманих знань.

Того ж дня студенти бакалаврського рівня мали можливість відвідати лабораторію, ознайомившись із її основними відділами (Відділ організації моніторингових досліджень, реєстрації зразків та оформлення документів, сектор молекулярно-генетичних досліджень вірусологічного відділу, відділ ветеринарно-санітарної експертизи, хіміко-токсикологічний, паразитологічний, бактеріологічний, вірусологічний, радіологічний відділи), де проводяться лабораторні дослідження риби та рибопродуктів. Це дозволило студентам не лише побачити, як відбувається процес контролю якості рибної продукції, але й зрозуміти важливість забезпечення безпечності харчових продуктів у контексті здоров’я споживачів.

Така співпраця сприяє розширенню можливостей студентів щодо отримання практичного досвіду, а також підвищує рівень підготовки майбутніх фахівців у сфері рибного господарства та аквакультури.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування