Previous Next

ННІАЗ у вирі Фестивалю науки

09-10 травня 2024 р., у межах Фестивалю науки НУВГП, студенти та аспіранти ННІАЗ долучились до міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців, аспірантів і здобувачів вищої освіти «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки».

Участь наших здобувачів у цій науковій події була різноплановою.

Зокрема студенти бакалаври та магістри спеціальностей 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища стали слухачами пленарної секції конференції. Аспіранти спеціальностей 101 Екологія та 201 Агрономія також взяли активну участь у пленарній секції, а ще представили результати своїх досліджень до публікації у Збірнику тез конференції.

Надзвичайну зацікавленість усіх присутніх викликала проблема змін природних екосистем Херсонської області внаслідок воєнних дій, представлена д.с.-г.н., професором Віталієм Пічурою - завідувачем кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка, Херсонського державного аграрно-економічного університету. Окреслені науковцем питання – беззаперечне свідчення здійснення екоциду проти українського народу та його природних ресурсів. Представлені результати наукових досліджень Віталія Пічури відобразили для молодих науковців широкий спектр напрямків повоєнного відновлення країни, що потребуватимуть впровадження інноваційних методів як у землеустрої, так і у реалізації нових підходів у агроекології.

Конференція «Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки» є платформою, де молоді вчені можуть демонструвати свої дослідження перед міжнародною аудиторією, отримувати важливі зворотні зв'язки та вивчати новітні тенденції у своїх наукових галузях. Для студентів та аспірантів ННІАЗ, які спеціалізуються на таких актуальних темах, як стале землекористування, оцінка впливу на довкілля та агроекологія, це відмінна можливість розширити свої знання щодо сучасних тенденцій розвитку науки, а також показати релевантність та практичну значущість своїх досліджень.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування