Previous Next

ННІАЗ на Других Наукових Пікніках

Нещодавно в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбулись «Другі Наукові пікніки». На такому заході абсолютно кожен охочий, незалежно від віку, статусу, і тим паче оцінок у табелях й атестатах зміг власноруч або за участі досвідчених менторів провести експерименти та переконатися, що наука є цікавою та пізнавальною.

Зокрема, досліди з фізики та хімії проводили: зав. навчальними лабораторіями, доц. Рудик Б.П., ст. викл. Мисіна О.І., ст. викл. Селезень А.О., доц. Рибалко А.В. та проф. Мороз М.В.

Особливу увагу до представлених експериментів проявили дошкільнята з їхніми батьками, які активно допомагали у проведенні дослідів та уважно слухали пояснення до отриманих результатів. Школярі та інші гості були не менш зацікавлені проведеними дослідами, згадуючи пройдений матеріал за шкільною та університетською програмою. На свято також завітали наші захисники – представники ЗСУ та патрульної поліції, які підкреслили важливість наукових досліджень для побудови модерної країни.

Окрім досліджень, під час зустрічі проводилась профорієнтаційна робота з метою вступу школярів до НУВГП та патріотично-виховна робота, де учасники та організатори обговорили необхідність симбіозу освіти і патріотичного виховання підростаючих поколінь для успіху нашої держави.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування