Previous Next

Німецько-український аграрний політичний діалог

Науковці  ННІАЗ, студенти та аспіранти  спеціальностей Агрономія, Екологія, Технології захисту навколишнього середовища взяли участь у серії вебінарів  «Інтегроване управління земельними та  водними ресурсами на сільських територіях».

Вебінари були організовані  у межах проекту Німецько-Українського аграрного політичного Діалогу (КПД).  Під час вебінарів були висвітлені засади та методи інтегрованого управління земельними та водними ресурсами для сталого розвитку меліорованих територій.

Міжнародними експертами з Нідерландів, Данії та викладачами НУВГП (професорами Жовтоног О., Турчинюком В., доцентом Клімовим С.)  були презентовані лекції, де висвітлено існуючі проблеми в управлінні природними ресурсами на меліорованих територіях, український та міжнародний досвід їх вирішення з використанням методів та інструментів інтегрованого управління земельними та водними ресурсами.

Вебінари були цікавими для всіх учасників, оскільки в їх змісті було виокремлено ряд питань агрономічного та екологічного характеру, націлені на виконання реальних  проектів інтегрованої консолідації водних та земельних ресурсів у різних європейських країнах.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування