Науковий вебінар для студентів кафедри екології, ТЗНС та ЛГ

У межах практичної підготовки студентів на кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, 7 лютого 2022 р., на другій парі, був проведений вебінар на тему «Написання статей: як студенту підготувати та опублікувати наукову статтю».

У вебінарі взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, груп ЕКО-21, ЕКО-31, ТЗ-21, ТЗ-31.

Матеріал для вебінару підготували професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ д.б.н. Ольга Бєдункова та професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, к.с.-г.н. Наталія Вознюк.

У ході заходу студенти дізнались з чого починати представлення своїх наукових поглядів та досліджень, як правильно сформулювати тему, мету і завдання статті, з чого складається структура наукової публікації, до яких видань слід подавати підготовлені матеріали, як скласти анотацію та список літературних джерел та яких помилок слід уникати в процесі написання наукових статей.

Окрему увагу організатори вебінару приділили ознайомленню студентів із науковими виданнями Національного університету водного господарства та природокористування. Розглянули архів номерів «Студентського вісника НУВГП» та «Вісника НУВГП. Серія сільськогосподарські науки» у репозиторії університету. Проаналізували структуру та зміст окремих статей, ознайомились із вимогами до оформлення наукових статей цих видань.

Інформація, представлена на вебінарі стане корисною для учасників студентських наукових гуртків та студентів, які займаються науковою роботою, а також тих, хто планує проводити апробацію матеріалів за результатами виконання кваліфікаційної випускової роботи.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування