Previous Next

Науково-методичний семінар по аспірантурі

Гаранти освітньо-наукових програм 201 Агрономія та 101 Екологія взяли участь у науково-методичному семінарі по аспірантурі

Науково-методичний семінар відбувся 6 червня 2022 р. за ініціативи проректора з наукової роботи та міжнародних зв'язків Наталії Савіної. До участі в семінарі були запрошені гаранти всіх освітньо-наукових програм, які реалізуються в Національному університеті водного господарства та природокористування, завідувач аспірантури та докторантури Оксана Клюха і начальниця відділу підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій Оксана Зінкевичта директори навчально-наукових інститутів.

Відповідно до порядку денного були розглянуті питання перспектив та готовності до підсумкової атестації аспірантів за освітньо-науковими програмами, а також організаційні засади опитування здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.
Обговорили також Постанову КМУ "Про затвердження Порядку присудження ступеня доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії" №44 від 12 січня 2022 р., проаналізували хід виконання наукової складової аспірантів, окреслили ряд рішень щодо покращення якості підготовки здобувачів третього рівня освіти та обмінялись досвідом у організації проведення наукових досліджень аспірантів під час воєнного стану.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування