Previous Next

Наукові активності ННІАЗ

На VII Міжнародній конференції «Сучасні проблеми біології, екології та хімії», яка відбулася у Запоріжжі з 25 по 27 квітня 2024 року, взяли участь представники ННІАЗ.

Завідувачка кафедри водних біоресурсів, к.вет.н. Тетяна Полтавченко та доцентка кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства, к.с.-г.н. Зінаїда Буднік, разом зі здобувачами вищої освіти спец. «Екологія» Веронікою Колодич і спец. «Водні біоресурси» Юрієм Ногачевським взяли участь у VІІ Міжнародній конференції «Сучасні проблеми біології, екології та хімії» у Запоріжжі з 25 по 27 квітня 2024 року. Робочими мовами конференції були українська та англійська. На заході здобувачі представили доповіді на теми: Growing of Clarias Gariepinus (Clarias Gariepinus) in fish farms with a closed water supply cycle (Poltavchenko T., Nogachevsky Yu) та Assessment the danger of man-made atmospheric air pollution in the city Rivne using the method of fluctuating asymmetry (Budnik Z., Koloduch V.).

На конференції розглядали актуальні питання екології, яка зазнала впливу війни, а також новітні розробки в галузі біології та хімії, а також можливості їх використання для відновлення економічної ситуації в країні. Всі доповіді були цікавими та викликали багато обговорень. Учасники обмінялися думками та контактами для подальшої співпраці.

З тематикою та проблематикою наукових доповідей, виголошених на конференції, можна ознайомитися з її програми.

За підсумками конференції всі учасники отримали сертифікати, а також збірку матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції. 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування