Науковці взяли участь у засіданні Ради з озеленення міста Рівного

12 жовтня 2020 р. Директор ННІ агроекології та землеустрою, професор кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства  Прищепа Алла Миколаїіна та доцент кафедри агрохімії, ґрунтознавства т землеробства Володимирець Віталій Олександрович взяли участь у засіданні Ради з озеленення міста Рівного.

Така  Рада була створена рішенням виконавчого комітету Рівненської міської ради №45 від 26 травня 2020 року. Відповідно до Положення, Рада з озеленення міста Рівного є постійно діючим колегіальним, консультативно-дорадчим органом, який утворюється при виконавчому комітеті Рівненської міської ради для об’єднання зусиль усіх зацікавлених у розвитку міського озеленення в Рівному, збереження комфортного мікроклімату та безпечного середовища завдяки дієвій системі управління зеленим господарством міста.

На засіданні Віталій Володимирець представив доповідь про «Перелік рекомендованих до висадки в місті рослин» та наголосив про необхідність поновлення зелених насаджень. В ході засідання було обговорено питання висадки дерев на осінь  та перспективу збільшення відсотка озеленення міського середовища. Зокрема підняли питання про формування зелених зон навколо міста. 

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування