Науковці ННІ агроекології та землеустрою взяли участь у міжнародній конференції

22-24 вересня 2020 року науковці та здобувачі другого, третього рівнів вищої освіти ННІ агроекології та землеустрою  взяли участь у  ІV міжнародній  науково-практичній конференції  «РЕГІОНАЛЬНІ ГЕОЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ  В УМОВАХ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»

яка була проведена у Рівненському державному гуманітарному  університеті на кафедрі екології, географії та туризму.

 У роботі конференції взяли участь директор ННІ АЗ професор Прищепа А.М., завідувачі кафедр: професор, дс.г.н. Клименко М.О., доцент Коротун С.І., доцент Колесник Т.М., заступник директора професор, д.б.н. Бєдункова О.О.,  науковці кафедр НУВГП, магістри, аспіранти. Прищепа А.М. за дорученням ректора НУВГП привітала колектив кафедри екології, географії та туризму та незмінного завідувача кафедри професора , д.с-г.н.. Лико Дарію Василівну з  80-річчя заснування Рівненського державного гуманітарного університету та 20-річчя науково-освітньої діяльності кафедри екології, географії та туризму. Було відзначено тісну співпрацю між університетами, щодо вирішення екологічних проблем регіону, формування спільних наукових досліджень наукових шкіл професорів Клименка М.О. та Лико Д.В.

На конференції були представлені різні доповіді з питань: теоретико-методологічних проблем геоекологічних досліджень в умовах сталого розвитку; ландшафтознавчих підходів у регіональних геоекологічних дослідженнях; демографічних та  рекреаційних  проблем в умовах сталого розвитку регіонів; глобальних та регіональних змінах; концептуальних засад сталого розвитку об’єднаних територіальних громад; соціально-екологічних, еколого-етичних та педагогічних проблем в екологічній освіті, культурі та вихованні.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування