Previous Next

Наукова методична рада з якості у квітні 2023 року

Рада з якості Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою у квітні 2023 р. пройшла в змішаному форматі, на якій були присутні гаранти освітніх програм та завідувачі кафедр.

Відповідно до порядку денного першим питанням до розгляду та обговорення стала інформація д.с.-г.н., професора Юлії Гроховської щодо заходів, які наразі активно реалізуються в межах міжнародного грантового проекту. Юлія Гроховська, що виступає координатором команди учасників гранту від Національного університету водного госпдарства та природокористування, у форматі презентації ознайомила присутніх із цілями реалізації проекту, його загальною структурою та переліком країн, представники яких є виконавцями завдань проекту. Особлива увага доповідача була приділена формуванню змістового наповнення освітньої програми для магістрів, що навчаються за спеціальністю Водні біоресурси. Зокрема, було проакцентовано на фокусуванні освітньойї програми, що реалізується в нашому університеті. Також, до уваги присутніх Юлія Гроховська представила узагальнені результати зустрічей зі стейкхолдерами та представниками Сумського аграрного університету, які стосувались вдосконаленню освітньої програми в частині доповнення фахових компетенцій та програмних результатів навчання. Доповідач поділилась також інформацією стосовно загального бюджету проекту та планами щодо створення на базі нашого університету лабораторії промислового рибництва, які вже мають перші організаційні кроки.

Другим питанням став розгляд пропозицій щодо вивчення навчальної дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління стартапами», які представила к.с.-г.н., доцент Зінаїда Буднік.

Директор інституту д.с.-г.н., професор Алла Прищепа ознайомила членів Науково-методичної ради з якості з результатами вибіркового аналізу поточного та підсумкового контролю знань здобувачів за 1сем 2022-2023 н.р., який проводив та опрацьовував Відділ якості НУВГП. Ця інформаія стала предметом підвищої уваги гарантів освітніх програм, адже окреслювала питання успішності проходження студентами процедури контролю знань, що відображує як рівень набуття та засвоєння знань, так і дієвість форм і методів навчання, які використовує науково-педагогічний персонал у освітньому процесі.

У ході засідання було приділено час і для затвердження звітів із підвищення кваліфікації викладачів, а також розгляду та затвердження методичних вказівок, робочих програм, посібників, підручниківта практикумів.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування