Маємо хорошу новину від ННІАЗ і кафедри водних біоресурсів

НУВГП став учасником міжнародного проєкту AFISHE «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології». в межах Програми Європейського Союзу Erasmus+.

Наші партнери - Вірменський національний аграрний університет (Республіка Вірменія), Національна академія наук Республіки Вірменія (Республіка Вірменія), Словацький сільськогосподарський університет у м. Нітра (Словацька Республіка), Сумський національний аграрний університет (Україна), Університет Дубровника (Республіка Хорватія), Університет Порту (Португальська Республіка).

Загальною метою цього проєкту є зменшення негативного впливу аквакультури та рибальства на довкілля у Вірменії та Україні шляхом розробки та розвитку новітніх підходів до підготовки здобувачів магістерського рівня.

Основними напрямками діяльності проєкту є розробка та організація програм навчання з усіма допоміжними матеріалами, створення лабораторій,  проведення тренінгів викладацького та допоміжного персоналу університетів.

Проєкт AFISHE Afishe facebook  створить мережу між Вірменією, Україною та країнами-партнерами ЄС у сферах аквакультури та рибальства. Вона слугуватиме платформою для реалізації спільної освітньої та дослідницької діяльності з метою просування найкращих екологічних підходів та заходів у цих сферах відповідно до цілей сталого розвитку ООН та Зеленого курсу ЄС.

Проєкт триватиме 3 роки. Впродовж грудня 2022 відбулося кілька організаційних подій в рамках проекту: онлайн-зустріч з колегами з Вірменського національного аграрного університету та Сумського національного аграрного університету (8 грудня); з метою забезпечення виконання завдань НУВГП як партнера в грантовому проекті наказом ректора створено робочу групу, яка розпочала роботу з реалізації завдань проекту, проведено консультації з планово-фінансовим відділом, зустрічі з керівниками адміністративно-господарського сектору НУВГП щодо створення сучасної лабораторії аквакультури в університеті (22 і 28 грудня).

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування