Квітневе засідання науково-методичної ради з якості

Відбулося засідання науково-методичної ради з якості навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою на якому було розглянуто низку питань щодо підсумків роботи акредитаційних комісій, аналізу результатів оцінювання знань здобувачів ОР бакалавр за 1 семестр 2023-2024 та інші.

Під час роботи розглянули  зауваження та рекомендації експертних груп та галузевих експертних рад щодо акредитації освітніх програм спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 201 «Агрономія», 205 «Лісове господарство» у 2023/24 навч. р. (магістерські програми). Гаранти ОП наголосили, що при оновленні ОП частина рекомендацій вже була врахована, зокрема до робочих груп запрошені здобувачі вищої освіти, представники роботодавців, посилений зв’язок із стейкхолдерами.  В результаті обговорення рекомендували  групам забезпечення ОП розробити план  заходів усунення зауважень та врахування пропозицій ЕГ та ГЕР.

Під час засідання члени ради мали можливість ознайомитися із результатами поточного та підсумкового контролю у визначених академічних групах відповідних спеціальностей та рівнів підготовки, обговорили проблеми організації форм та методів поточного та підсумкового  контролю.

Традиційно затвердили ряд навчально-методичних розробок та силабусів, зокрема навчально-методичного забезпечення за магістерською ОП зі спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура", що розробляється в рамках реалізації грантового проєкту AFISHE.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування