Previous Next

Круглий стіл з гарантом освітньої програми

Здобувачі вищої освіти першого рівня за спеціальністю 183 Технології захисту навколишнього середовища провели круглий стіл із обговорення фахових та освітніх питань.

По завершенню вивчення навчальної дисципліни Поводження з відходами, студенти групи ТЗ-21 ініціювали проведення круглого столу. До участі був запрошений гарант освітньо-професійної програми Технології захисту навколишнього середовища к.с.-г.н., доцент Ігор Статник. Захід відвідала і директор ННІАЗ д.с.-г.н., професор Алла Прищепа.

Центральним питанням круглого столу стало обговорення результатів самостійної роботи, яку студенти виконували впродовж навчального семестру за тематикою курсу. У цьому розрізі, гарант ОП окреслив актуальні виробничі напрямки, які формують сучасного фахівця за спеціальністю Технології захисту навколишнього середовища. Ознайомив студентів із набором майбутніх навчальних дисциплін, які пов’язані з дисципліною Поводження з відходами.

Директор інституту провела дискусію зі студентами щодо їх зацікавленості в майбутній професійній діяльності та важливості набуття соціальних навичок, зокрема вміння публічних виступів та донесення своєї точки зору до громадськості. Навела ряд прикладів, у яких саме професіях реалізовується фахівець з технологій захисту навколишнього середовища.

До речі, частина студентів групи, виявили бажання захисту практичних робіт у вигляді презентацій, що стало їх вибором у формах та методах проведення навчальних видів діяльності. Дані презентації були продемонстровані на круглому столі з доповідями та обговореннями.

Викладач навчальної дисципліни д.б.н., професор Ольга Бєдункова підводячи підсумки опитала студентів щодо їх побажань із вдосконалення змістового наповнення курсу та надала поради із подальшого розширення знань у галузі поводження з відходами, в тому числі з використанням іншомовних джерел інформації.

Подібні формати зустрічей із здобувачами набувають все більшої актуальності та, як показав досвід цього круглого столу, посилюють комунікативні зв’язки студентів із викладачами та адміністрацією інституту.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування