Previous Next

Круглий стіл студентських наукових гуртків кафедри водних біоресурсів

До  Фестивалю науки НУВГП  НПП кафедри провели круглий стіл студентських наукових гуртків кафедри водних біоресурсів. Захід об'єднав студентів всіх груп, що займаються науковою діяльністю, як учасники гуртків «Іхтіопатологія та імунологія риб» під керівництвом к.вет.н., доцента Полтавченко Т.В. та "Інтенсивні технології в аквакультурі" під керівництвом д.б.н., професора Гриба Й.В.

Круглий стіл проходив із показом практичних навичок студентів при вивченні іхтіопатології та обговорення новітніх інтенсивних технологій в рибництві, які підкреслили внесок студентів-науковців у розвиток наукових напрямків, які вивчаються кафедрою та обговорення статей, які подані у студетський науковий вісник НУВГП. Такі круглі столи сприяють академічному зростанню студентів, та є чудовою можливостю набути необхідних компетентностей для майбутньої конкурентоздатності на ринку праці.

Також студенти мали можливість поділитися презентаціями студентських проєктів, які охоплювали широкий спектр тем від вивчення до написання статтей про марикультуру різних країн світу та України доповіла Медведчук А.В. (що висвітленно в статті), гельмінтні захворювання риб, а саме актуальна хвороба філометроїдоз (висвітлено в статті наукового вісника НУВГП), також цікава доповідь Юськова А. присвячена дослідженню видового складу іхтіофауни річки Мельниця (висвітлено в статті наукового вісника НУВГП). 

Кожен учасник мав можливість представити свої дослідницькі результати, а потім відповідати на запитання від колег та викладачів. Доповіді та дискусії довкола піднятих студентами тем створили справжню професійну атмосферу, наповнену свіжими ідеями, кричним аналізом та обміном досвідом. 

Захід завершився підведенням підсумків роботи наукових гуртків на кафедрі водних біоресурсів, це стало визнанням зусиль студентів і їх внеску у наукову спільноту кафедри водних біоресурсів та ННІАЗ.

Подібні круглі столи проводяться на кафедрі водних біоресурсів, залучаючи студентів та викладачів для спільної роботи над актуальними проблемами охорони та відтворення гідробіоресурсів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування