Previous Next

Круглий стіл студентських наукових гуртків кафедри екології

Черговим заходом у межах Фестивалю науки НУВГП стало проведення спільного круглого столу студентських наукових гуртків кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового госпдарства.

Захід об'єднав студентів спеціальностей 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища, що займаються науковою діяльнісю як учасники СНГ "Біорізноманіття" під керівництвом к.с.-г.н., доцента Зінаїди Буднік та "Охорона та раціональне використання природних ресурсів" під керівництвом д.б.н., професора Ольги Бєдункової.

Круглий стіл розпочався з вітального слова директора ННАЗ д.с.-г.н., професора Алли Прищепи, яка підкреслила внесок студентів-науковців у розвиток наукових напрямків та створення іміджу університету. Вона також зазначила, що такі круглі столи сприяють не лише академічному зростанню студентів, але й є чудовою можливостю набути необхідних компетентностей для майбутньої конкурентоздатності на ринку праці.

Перша сесія круглого столу була присвячена презентаціям студентських проєктів, які охоплювали широкий спектр тем від вивчення впливу шумового забруднення вулиць м. Рівне до стратегій повоєнного відновлення порушених територій нашої країни. Кожен учасник мав можливість представити свої дослідницькі результати, а потім відповідати на запитання від колег та викладачів. Доповіді та дискусії довкола піднятих студентами тем створили справжню професійну атмосферу, наповнену свіжими ідеями, кричним аналізом та обміном досвідом. 

Друга сесія пройшла в форматі квізу, де учасники змагались між собою в загальній ерудиції щодо питань збереження біорізноманіття та раціонального використання природних ресурів. 

Захід завершився урочистою церемонією вручення подарунків учасникам - наукових видань за авторством викладачів кафедри, що стало визнанням зусиль студентів і їх внеску у наукову спільноту ННІАЗ та університету.

Подібні круглі столи вже традиційно проводяться на кафедрі екології, ТЗНС та ЛГ, залучаючи студентів та викладачів для спільної роботи над актуальними екологічними проектами.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування