Previous Next

Круглий стіл студентського наукового гуртка "Охорона та раціональне використання водних ресурсів"

Учасники студентського наукового гуртка «Охорона та раціональне використання водних ресурсів» провели круглий стіл із представленням результатів своїх досліджень.

Захід відбувся 8 лютого 2022 р. у формі вебінару, де здобувачі освіти за спеціальностями 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища, які є активними членами наукового гуртка, представили презентації і доповіді з результатами своїх наукових вишукувань.

Так, студентка групи ТЗ-31 Анастасія Яхнюк представила тему «Прісноводна безпека», висвітливши глобальні проблеми нестачі, забруднення та виснаження водних ресурсів у світі та окресливши головні напрямки міжнародної співпраці в сфері водної політики.

Студент групи ЕКО-31 Микола Корицький доповів на тему «Багаторічні коливання вмісту фосфатів у поверхневих водах р. Горинь», навівши результати аналізу змін концентрацій цього елемента в поверхневих водах річки та їх вплив на стан водної екосистеми.

Студентка групи ЕКО-41 Оксана Федорчук у презентації на тему «Антропогенний вплив на поверхневі води Рівненської області» висвітлила головні причини забруднення та їх наслідки з огляду якісних характеристик стану річок Рівненщини, звернувши також увагу на відгук представників іхтіофауни.

Варто додати, що більшість учасників наукового студентського гуртка «Охорона та раціональне використання водних ресурсів», що функціонує на кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства (керівник д.б.н., доцент Ольга Бєдункова), вже мають успішну апробацію результатів своїх досліджень у вигляді тез за матеріалами всеукраїнських та міжнародних конференцій, статей у Студентському віснику НУВГП та фахових виданнях МОН України, брали участь та отримували перемоги у всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування