Круглий стіл Наука очима молоді

Сьогодні студенти ННІАЗ долучились до традиційного круглого столу «Наука очима молоді», який щороку проходить в університеті в рамках Фестивалю науки.

Цього року навчально-науковий інститут агроекології представляла студентка першого курсу, спеціальності 101 Екологія Вероніка Ревега із науковою роботою «Динаміка біоіндикаційних показників стану атмосферного повітря у Великоомелянській ОТГ», що була виконана під керівництвом д.с.-г.н., професора Миколи Клименка.

Серед присутніх учасників круглого столу була і студентка третього курсу, спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища Анастасія Яхнюк, яка є також активним членом студентського наукового гуртка «Охорона та раціональне використання водних ресурсів».

Обмін досвідом з наукових вишукувань студентів нашого університету, як завжди, був сповнений цікавими презентаціями і доповідями. Студенти демонстрували глибокі знання в сфері своїх досліджень, більшість з яких мали креативні ідеї практичного спрямування. Зачепили і гостро актуальні теми, зокрема питання надання домедичної допомоги постраждалим унаслідок бойових дій, а також питанням законодавчих обмежень у період пандемії Covid-19.

Організаторами і модераторами круглого столу виступили завідувачка сектору студентської наукової роботи Людмила Корнійко та провідна фахівчиня відділу підготовки здобувачів наукових ступенів організації захисту дисертацій Олена Мороз.

Привітальне слово до студентів проголосила голова Ради молодих вчених НУВГП д.е.н., професор Ольга Осадча, яка відзначила важливість проведення таких заходів з огляду формування професійних та особистих якостей здобувачів вищої освіти.

Присутні на заході викладачі нашого університету в ході дискусій окреслили багато перспективних питань, які можуть сприяти  подальшим науковим розробкам студентства.

У цілому, круглий стіл вкотре продемонстрував потужну наукову спроможність, колективну культуру і присутність відкритого діалогу між представниками різних наукових галузей нашого університету.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування