Previous Next

Круглий стіл із професором Й.В. Грибом

На кафедрі водних біоресурсів, у рамках проведення Фестивалю науки НУВГП, відбувся круглий стіл на тему: Відродження іхтіоекосистем річково-озерної мережі території України в умовах трансформації річкових русел.

Круглий стіл за участі студентів спеціальності Водні біоресурси 1-4 курсі, провів доктор біологічних наук, професор Йосип Васильович Гриб.

Проблематика, обрана для обговорення під час круглого столу не втрачає своєї актуальності впродовж кількох десятиліть та, будучи міждисциплінарною, передбачає участь у її вирішенні фахівців з водних біоресурсів, екологів, гідрологів та управлівлінців.

Основним акцентом круглого столу стали питання відродження та збереження рибних популяцій у річках України, які зазнали суттєвих змін внаслідок антропогенної діяльності людини. Професор Й.В. Гриб є визнаним науковцем, який має значний доробок в області гідроекологічних та іхтіологічних досліджень. Цікавим та пізнавальним для студентів стали його відповідні презентаційні матеріали. Зі свого боку, студенти, що зосереджені на питаннях риборозведення, висвітлили свої теоретичні бачення щодо сучасного стану іхтіокомплексів природних водойм та поділились наявним практичним досвідом із вивчення видового різноманіття та фізіологічного стану риб, якого вони набули під час практичної підготовки за спеціальністю Водні біоресурси. 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування