Previous Next

Хакатон «Заміксуй туризм у Звягелі»

10 травня команда ННІАЗ взяла участь у Всеукраїнському студентському культурно-туристичному Хакатоні «Заміксуй туризм у Звягелі», присвяченому 175-річчю від дня народження видатної української письменниці Олени Пчілки.

Команду представляли студенти спеціальності "Туризм": Ніна Іщенко, Роман Болотюк, Анастасія Лихач, студенти спеціальності "Готельно-ресторанна справа": Артем Драгончук, Юрій Моцеглова та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи доц., к.е.н. Оксана Конарівська та старший викладач Маргарита Яковишина.

Крім команди нашого університету, до хакатону долучились ще п'ять інших університетів, зокрема: Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського, Національний університет «Острозька академія», Житомирський державний університет ім. Івана Франка, Державний університет «Житомирська політехніка». Усі команди представляли три заздалегідь підготовлені завдання: розробка брендбуку однієї з локацій м. Звягель, настільну гру про м.Звягель, та коротку презентаційну екскурсію про своє місто.

Юрій Моцеглов представив концепцію ним особисто розробленої  гри, Роман Болотюк презентував брендбук палацу Лесі Українки м. Звягель, Ніна Іщенко представила туристичний потенціал міста Рівне з акцентом на пам'ятці архітектури костелі Св. Антонія. Наша команда також успішно впоралась і з творчим завданням - підготовкою грантової заявки, яку представляли Ніна Іщенко і Артем Драганчук. У перерві між виконанням завдань, усі учасники відвідали екскурсію до Звягельського замку, протестували сучасні інноваційні елементи - екскурсію у віртуальній реальності територією колишнього Звягельського замку, а також на запрошення організаторів скуштували обідні страви в ресторані «Al Capone».

Варто наголосити, що розвиток туризму та сфери гостинності є надзвичайно важливим для громади, оскільки сприяє залученню не лише туристів, а й інвесторів, покращенню інфраструктури та популяризації історико-культурної спадщини. Культурно-туристичний хакатон проходив на живо, що є важливим фактором у комунікації з учасниками освітнього процесу різних вишів України, налагодженні співпраці та об'єднані фахівців навколо спільної мети - розвитку сфери туризму та гостинності, розбудови нашої держави та просуванні історико-культурних та природних цінностей.

Більше фото на сторінці кафедри у соціальних мережах.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування