Previous Next

Гостьова лекція з дисципліни «Екологічна мережа України»

На кафедрі екології, технології захисту навколишнього середовища та лісового господарства було проведено гостьову лекцію, за участі стейкхолдерів.

В межах освітньої компоненти «Екологічна мережа України» для студентів Навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою НУВГП спеціальностей «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» 11.11.2022 року відбулась зустріч із начальником відділу наукової, еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою Дермансько-Острозького національного природного парку Оксаною Головко. 

Здобувачі прослухали лекцію «Природоохоронні території», а також познайомилися із діяльністю парку та змогли задати запитання.  На лекції студенти познайомилися із основними категоріями об’єктів природно-заповідного фонду,  а також дізналися про міжнародну співпрацю України в галузі розвитку екологічної мережі.  Студентів цікавили питання організації та діяльності об’єктів природно-заповідного фонду в період військових дій. Також багато питань було присвячено міжнародним зв’язкам в галузі охорони навколишнього середовища, обмеження господарської діяльності місцевого населення в межах природного парку та можливостях подальшого працевлаштування. За результатами зустрічі  було домовлено про проведення на базі Дермансько-Острозького національного природного парку виїзного практичного заняття. 

Щиро дякуємо представникам Дермансько-Острозького національного природного парку та особисто Оксані Головко  за постійну співпрацю та  підтримку студентів НУВГП.

 

к.с.-г.н., доцент

Буднік З.М.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування