Previous Next

Гостьова лекція: Сучасні інформаційні технології в готелях

1 березня  на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулась гостьова лекція з дисципліни «Готельна справа» на актуальну тему «Сучасні інформаційні технології в готелях».

Лектор Онищук Наталя Вікторівна, канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, м. Вінниця під час своєї лекції обґрунтувала доцільність інвестицій в АСУ підприємствами гостинності в сучасних умовах. Також, розглянула програмні продукти для підприємств готельно-ресторанного бізнесу на ринку інформаційних систем і технологій. Особливу увагу приділено програмним продуктам SERVIO HMS від української компанії Expert Solution як провідного постачальника програмного продукту SERVIO для автоматизації та оптимізації готельно-ресторанного бізнесу.

Тема даної лекції стала дуже корисною не лише студентам, а й викладачам, які забезпечують спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», оскільки Наталія Онищук поділилася досвідом, як від компанії Expert Solution можна отримати на безкоштовній основі програмне забезпечення для ЗВО. Таке програмне забезпечення дає реальну практику з моделювання різних ситуацій та комплексного розуміння функціонування сучасних готельно-ресторанних програм.

Треба відмітити величезний інтерес до анонсованої теми гостьової лекції (учасників на гостьовій лекції понад 50 осіб): серед присутніх були студенти і викладачі не лише НУВГП, а й інших ЗВО України, зокрема:  Полтавський університет економіки і торгівлі, ВНПЗ Дніпровський гуманітарний університет, Луцький національний технічний університет, Державний університет «Житомирська політехніка».     

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює велику вдячність Наталії Вікторівні Онищук за професіоналізм, практичні уміння у використанні сучасних інформаційних технологій в готельно-ресторанному бізнесі.

Чекаємо на наступні зустрічі у межах міжвузівської співпраці.

Більше фото на сторінці кафедри в соціальних мережах.

 

доцентка кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи, к.е.н.
Оксана Конарівська

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування