Географія, туризм і природокористування

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП 6 травня 2022 року в онлайн-режимі відбулась щорічна студентська науково-практична конференція "Географія, туризм і природокористування".

Голова оргкомітету конференції кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Сергій Коротун є командиром взводу добровольчого формування Рівненської міської територіальної громади №1. Доповідачами були студенти четвертого і третього курсів спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа", які представляли результати своїх досліджень у міжнародному туризмі, довоєнному внутрішньому туризмі України, а також окреслили особливості екскурсійної діяльності у військовий час. Студенти молодших курсів з цікавістю ознайомились із повідомленнями та обрали тематику для власних проектів.

Під час своїх доповідей майбутні бакалаври з туризму продемонстрували свої знання та вміння аналізувати туристичний потенціал, розробляти туристичні маршрути й квести, а бакалаври з готельно-ресторанної справи поділились своїми дослідженнями у їх сфері, зокрема аналізували успішні стартапи в готельно-ресторанному бізнесі.

По завершенню виступів студенти та викладачі в процесі обговорення обмінялись думками з приводу перспектив відновлення та розвитку туристичної галузі й готельно-ресторанного бізнесу в Україні після Перемоги. Усі учасники конференції висловили своє переконання у значній ролі туризму для національного єднання та важливості організації патріотичних екскурсій і розробці туристичних програм про історію героїзму минулого і нинішнього покоління українців.

Все буде Україна!

Більше фото на сторінці кафедри в соціальних мережах.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування