Green economic recovery та виклики екологам і технологам захисту навколишнього середовища

Студенти третього курсу спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» взяли участь у конференції Екологічна безпека України в умовах воєнного часу та програмі  «Green economic recovery».

Під час заходу студенти змогли поглибити свої знання з навчальної дисципліни «Екологічної безпека», послухати та задати питання основним стейкхолдерам: посадовим особам, представникам територіальних громад, фахівцям та експертам у галузі екології, технології захисту навколишнього середовища.

Під час конференції доповідачі висвітлювали питання відновлення навколишнього середовища та відзначали роль екологічної безпеки як складової сталого економічного розвитку країни та її післявоєнної розбудови.

Представники влади та територіальних громад зауважили про брак спеціалістів екологів та технологів захисту навколишнього середовище вже сьогодні і він буде посилюватися в майбутньому. Студенти познайомилися із  програмою «Green economic recovery». Головною метою зеленого відновлення є допомога в боротьбі з наслідками економічної рецесії, спричиненої COVID-19, військовими діями на території України, а також впровадження відновлювальної енергії для боротьби зі зміною клімату, екологізація агросфери та забезпечення продовольчої безпеки.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування