Елементи неформальної освіти під час Науково-педагогічної практики

Аспіранти спеціальності 101 Екологія другого року навчання проходять Науково-педагогічну практику, мета якої полягає в оволодінні навичками робити зі студентами закладів вищої освіти.

З огляду на сучасні тенденції вищої школи, актуальним питаннями стають підходи до неформальної освіти та дотримання принципів академічної доброчесності.

Можливість поглибити розуміння цих питань, аспіранти отримали шляхом Міжнародного підвищення кваліфікації на тему «Неформальна освіта та академічна доброчесність у підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського Союзу та Україні».

За словами наших аспірантів, дана програма розкрила специфіку впровадження неформальної освіти, зокрема, підкреслила, що для магістрів вона часто більш спеціалізована та зосереджена на більш складних аспектах предмету або галузі, може включати більш глибокі дослідження та аналітику, часто націлена на розвиток професійних навичок та підготовку до наукових досліджень. В той час, як неформальна освіта для бакалаврів зазвичай має більш загальний характер, більше спрямована на розвиток основних навичок та ширше розуміння предмету, є більш фундаментальною і охоплює ширший спектр тем. А важливість академічної доброчесності в ЗВО полягає в забезпеченні справедливості, підтримці довіри до академічного процесу та гарантуванні, що отримані знання та кваліфікації є заслуженими і вірними.

Результати даного підвищення кваліфікації будуть зараховані аспірантам також як елемент неформальної освіти за програмою Науково-педагогічної практики в межах проходження освітньої складової за ОНП Екологія.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування