Previous Next

Екскурсія студентів до НПП Дермансько-Острозький

Студенти 1 і 2 курсів спец. «Екологія» та «Технології захисту навколишнього середовища» разом із викладачами кафедри екології, ТЗНС та ЛГ доцентами, к.с.-г.н. Буднік З.М. та Борщевською І.М., в рамках вивчення дисципліни «Загальна екологія (та неоекології)», навчальної загально-екологічної практики та Міжнародного дня біорізноманіття відвідали екологічну стежку в НПП «Дермансько-Острозький».

Національний природний парк «Дермансько-Острозький», створений в 2009 році на території Здолбунівського та Острозького районів Рівненської області, - справжня окраса не тільки регіону, а й України загалом. Парк розташований у найвужчій частині Малого Полісся – Острозькій прохідній долині, в заплаві річки Збитинка, що протікає між мальовничими пагорбами Мізоцького кряжу та Кременецькими горами.

Працівники парку, Кальчук Галина та Павлова Надія, які є випускниками спец. «Екологія» провели цікаву екскурсію урочищем «Вільха». Вони  познайомили студентів із представниками флори і фауни парку, ландшафтними комплексами, а також обов’язками еколога в природоохоронній організації.

Співпраця викладачів кафедри екології, технології захисту та лісового господарства ННІАЗ з науковцями НПП «Дермансько-Острозький» має давню історію, в рамках якої проводяться екскурсії і практики для студентів, виконуються випускові роботи, публікуються спільні наукові статті.

Висловлюємо щиру вдячність директору Верцесі Олександру, завідувачці науково-дослідного сектору Головко Оксані, старшому науковому співробітникі Кальчук Галині та завідувачці сектору еколого-освітньої та рекреаційної діяльності Павловій Надії, а також усім працівникам парку.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування