Previous Next

Екологічність виробництва вапна – нові технології та інновації

21 листопада у рамках першого дня Національного форуму "Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології" компанію «GALVAPNO»  директор  та заступник директора ННІ АЗ Алла Прищепа та Ольга Бєдункова разом із представниками екологічної галузі України на чолі з Тетяною Тимочко, головою ГО Всеукраїнська екологічна ліга відвідали підприємство Компанії «Galvapno» з виробництва вапна що розташоване на території Стриганецького кар’єру Івано-Франківської області.  

Компанія - є лідером у виробництві вапна на території України. Вона використовуєінноваційної технології SYNTHESIS» https://www.facebook.com/galvapno/videos/304379365624666

Ознайомилися із технологічним процесом, окреслили  переваги сучасного та модернізованого виробництва, у розрізі екологічної безпеки,  енергоефективності та екологічності у виробництві вапна. GALVAPNO» є прикладом успішної практики застосування інноваційних ековідповідальних технологій.

Піч для синтезу є енергоефективною, працює на найменш забруднюючому виді палива – природному газі та має у своєму арсеналі сучасну систему очистки вихідних газів. Завдяки вдосконаленій конструкції та унікальній технології регенерації паралельного потоку (PFR) піч оптимізує споживання палива та повітря, що призводить до економії енергії.

Конструкція печі підтримує високоефективний процес рекуперації тепла. Відвідали операторську - центр керування та управління, де побачили як піч синтезу керується власною інтелектуальною системою автоматизації MOSAICO. Ця інноваційна система сприяє підвищенню операційної ефективності та гнучкості, зберігаючи при цьому відповідальність за безпеку для працівників. Ознайомилися і роботою лабораторії якості продукції.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування