Дискусія про органічне землеробство

Активна дискусія про Органічне агровиробництво студентів-агрономів відбулась з керівником агропідприємства Віктором Щербачуком.

В ході зустрічі студентів-агрономів НУВГП із нашим партнером із органічного агровиробництва Віктором Щербачуком, який не лише керує найбільшими органічними агропідприємствами в нашій області, а й курує філію кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства, яку організовано на ТОЛВ "Дедденс Агро" вже 3 роки тому, студенти-агрономи суттєво пожвавилися. Основне, що запитували студенти: Як без хімічних засобів захисту можна виростити рослину і добитися хороших врожаїв? Про філософію Органічного виробництва, екологічні підходи та перевірену практикою логіку агронома-органіка розповів Віктор Щербачук під час зустрічі із студентами спеціальності 201 Агрономія напередодні Міжнародного Дня студента 2022.

Щербачук В.М. привітав  студентів-агрономів  НУВГП із Днем студента в стінах Національного університету водного господарства та природокористування. У дискусіях із студентами Віктор Щербачук поділився практичним досвідом органічної агрономії на підприємствах ТОВ "Дедденс Арго", "Ріттер Біо Агро" та "Кунівське", розповів про вимоги до агронома, про перспективи органічної агрономії в Україні та Європі.

Віктор Щербачук вручив різні нагороди студентам за активну студентську та громадянську позицію у попередньому навчальному році. Зустріч пройшла цікаво та плідно і допомогла комусь  поставити акценти у  навчанні, комусь побачити світло в кінці тунелю, комусь - розвіятися, комусь - зібрати волю в кулак і стати на шлях агронома, а для більшості студентів - підтвердила правильний вибір професії та зміцнила віру у щасливе майбутнє. Більшість із нас ця зустріч підштовхнула до активних дій та додала твердості поступу на професійному шляху. Дякуємо Вікторові Щербачуку за співпрацю та продуктивну зустріч!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування