Previous Next

Діяльність у межах проекту AFISHE представлена на науковій раді Рівненської області

Діяльність науковців ННІАЗ у межах реалізації міжнародного грантового пректу AFISE була представлена на засіданні наукової ради Рівненської ОДА.

Проректорка з наукової роботи та міжнародних зв'язків НУВГП, докторка економічних наук, професорка Наталія Борисівна Савіна на черговому засіданні наукової ради Рівненської області представила доповідь про наукові та інноваційні проєкти Національного університету водного господарства та природокористування, які стосуються різних сфер - техніки і технологій, екології, організації праці, управління.

Під час  виступу, Савіна Н.Б. проінформувала членів наукової ради  про грантовий проєкт AFISHE Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства для Зеленого курсу у Вірменії та Україні: від освіти до екології, у якому бере участь НУВГП. Зокрема, членам наукової ради було повідомлено, що наразі команда проєкту AFISHE працює над створенням мережі між Україною, Вірменією та країнами-партнерами ЄС у сферах аквакультури та рибальства.

Проректорка зауважила також, що впровадження інтенсивних технологій аквакультури, на які спромований грантовий проект, є перспективним напрямом розвитку регіону, а отже потребує освітньої підготовки відповідних фахівців, що впродовж тривалого терміну відбувається на базі нашого університету.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування