Червневе засідання Вченої ради інституту агроекології та землеустрою

Наприкінці червня 2022 р. відбулося чергове засідання Вченої ради ННІАЗ, де відповідно порядку денного було розглянуто ряд важливих питань, що стосуються освітнього процесу.

Зокрема, були розглянуті питання, що стосувалися проміжних звітів аспірантів ННІ АЗ про виконану роботу, в умовах військового стану,  про підсумки акредитації ОНП «Агрономія» для здобувачів третього рівня вищої освіти доктор філософії за спеціальністю 201 «Агрономія», про дуальну освіту, про заходи щодо збільшення в ННІ АЗ кількості навчальних занять для здобувачів вищої освіти, які проводяться англійською мовою  (крім мовних дисциплін), затвердження наукових кафедральних звітів за 2021-2022 н.р..

Особливо жваву дискусію викликала інформація завідувачки кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства к.с.-г.н., доцента Колесник Тетяни, яка детально зробила аналіз досвіду впровадження дуальної освіти на ОП першого та другого рівня здобувачів вищої освіти спеціальності 201 Агрономія. Прийняли рішення, про розгляд питання про впровадження дуальної освіти на ОП ННІ АЗ на засіданнях випускових кафедр, зокрема розглянути можливість дуальної освіти на ОПП «Лісове господарства» для здобувачів другого (мігістерського) рівня вищої освіти, провести науково-методичний семінар щодо інструментів та механізмів запровадження дуальної освіти.

Обговорили заходи щодо збільшення в ННІ АЗ кількості навчальних занять для здобувачів вищої освіти, які проводяться англійською мовою  (крім мовних дисциплін), вирішили сформувати перспективні плани збільшення в ННІ АЗ кількості навчальних занять для здобувачів вищої освіти, які проводяться англійською мовою  (крім мовних дисциплін).

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування