Аспіранти ННІАЗ серед «атомних інноваторів» року

Павло Кузнєцов, що навчається за ОНП Екологія, отримав перемогу в конкурсі наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики і промисловості «Атомні інноватори».

Конкурс проводився впродовж лютого-червня 2023 р. Українським ядерним товариством за підтримки Енергоатома, Cameco Corporation, Energy Safety Group, Phoenix Contact та за участю Ради молодих вчених НАН України. Головне завдання конкурсу – сприяння появі нових технологій у ядерній галузі, підтримка молодих учених і прикладної науки в цій сфері

Серед 13 конкурсантів, що представляли провідні підприємства, наукові організації та заклади вищої освіти, призові місця визначались у двох номінаціях: «Прикладна розробка» та «Наукове дослідження».

За результатами оцінювань у номінації «Прикладна розробка» переміг Павло Кузнєцов – аспірант заочної форми навчання за ОНП Екологія, головний фахівець  відділу головного технолога ВП «Рівненська АЕС». Павло Кузнєцов зауважив, що “… Проведення конкурсу «Атомні інноватори» в такий непростий час дозволяє тримати фронт в галузі вітчизняних інновацій, мотивує напрацьовувати та втілювати інноваційні рішення на зміцнення безпеки, ефективності, надійності роботи атомної станції та в цілому для України». Також, переможець наголосив на підтвердженій важливості розробки, адже її технологічне впровадження вже успішно відбулось, що завдячує підтримці та значному вкладу праці інженера-технолога хімічного цеху, аспірантки НУВГП (ОНП Екологія) Олесі Ярощук.

Наявний виробничий досвід наших аспірантів, без сумніву, має суттєве значення та сприяє виконанню наукової складової навчання. Реалізація подальших наукових досліджень аспірантів у межах ОНП Екологія передбачає пошук нових ефективних рішень для мінімізації впливу на довкілля технологічних процесів отримання атомної енергії з науковим обґрунтуванням збереження екосистем у зоні впливу АЕС.

Більше інформації на сайті Національної академії наук України та сайті ВП «Рівненська АЕС».

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування