Previous Next

Актуальні проблеми правоохоронного законодавства

З нагоди Всесвітнього дня охорони довкілля, Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою разом із Навчально-науковим інститутом права спільно організували Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію "Актуальні проблеми природоохоронного законодавства".

Конференця, що була започаткована кілька років тому в регіональному масштабі, вже другий рік має статус Всеукраїнської. Як і раніше, цього року подія привернула увагу науковців і студентів правової та екологічної спеціалізації, зосереджених на вирішенні актуальних екологічних питань України.

Конференція розпочалася з вітальних слів проректорки Наталії Савіної, директра ННІАЗ Алли Прищепи та директора ННІП Валерія Цимбалюка, які зосередили увагу на важливості правового регулювання в сфері охорони природи.

Протягом пленарного засідання було представлено ряд доповідей, які охопили широкий спектр тем від впливу військових дій на довкілля до визначення нормативно-правових критеріїв для охорони природних ресурсів. Професорка Євгенія Дуліба звернула увагу на вплив війни на клімат. Особливо знаковою була доповідь Віталія Пічури, який презентував результати дослідження стану осушених територій після підриву Каховської дамби.

Актуальним та інформативним був виступ професорки Алли Прищепи, яка говорила про стан природно-заповідних територій Рівненської області в умовах війни. Перспективи застосування штучного інтелекту в охороні природи представив аспірант Олександр Кубай.

На завершення конференції було підведено підсумки та обговорено можливості подальших досліджень і практичних заходів. Завдяки різноманітності доповідей і активній участі аудиторії, конференція сприяла розширенню знань і розробці нових стратегій у сфері екології та права, що, без сумніву, сприятиме подальшому розвитку природоохоронного законодавства в Україні.

З програмою пленарного засідання можна ознайомитись у прикріпленні.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування